Crepi gevels...vb

een multifunctionele gevelbekleding

Eén van de makkelijkste manieren om van je woning een compleet geïsoleerd volume te maken is door deze te bezetten met isolatie en crepi. Het is licht in gewicht, op enkele dagen geplaatst en laat uw woning er weer als nieuw uitzien. Bovendien voldoe je ook aan de laatste isolatienormen waardoor je een meerwaarde op je woning kan realiseren bij eventuele verkoop.

Crepi met isolatie is een multifunctionele gevelbekleding die tal van voordelen heeft:

  • Bij het renoveren van je woning hoef je niet meer van binnenin te isoleren waardoor je geen ruimte verliest en je interieur op stelten moet zetten.
  • De woning van binnenuit isoleren is ook vaak veel minder doeltreffend en kost een pak meer door de hoge prijs van de interieurafwerking. 
  • Door uw gevel af te zetten met isolatie en met crepi te laten bepleisteren bescherm je ook de onderliggende constructie tegen vocht en vriesweer.
  • Zeker bij oudere woningen tot de jaren 1970 biedt dit heel wat voordelen.
  • Voegen kunnen niet langer opvriesen en doorslaand vocht op de binnenmuren is verleden tijd.

De prijs van gevelrenovatie met crepi is een investering die je op termijn dubbel en dik terugverdiend. Je zal de energiefactuur drastisch zien dalen en je woning zal er weer als nieuw uitzien. Wanneer je de woning later verkoopt zal de nieuwe gevel ook voor een grote meerwaarde zorgen. Moderne woningen zijn erg in trek en ook het E-peil en de isolatiewaarde van de huizen zijn steeds meer een belangrijke factor bij het aankopen van een nieuwe woning.